Wattch regelt voor een groot aantal consumenten een voordelig energiecontract. Wattch ontzorgt. Wij zoeken voor u naar de voordeligste aanbiedingen en leggen de beste aanbieding aan u voor. We letten niet uitsluitend op prijs maar ook op klantvriendelijkheid en overige voorwaarden, zoals boetes bij voortijdige opzegging en duurzaamheid.

Onze werkwijze is simpel en transparant. Wij regelen alles, kosteloos. Op het moment dat u via de Wattch sites energiecontracten afsluit dan krijgt u vanzelf bericht als het energiecontract weer aandacht nodig heeft.

Op dit moment is het afsluiten van een energiecontract via een “prijsvergelijkingssite” het voordeligste. Op onze beurt hebben wij de prijsvergelijkingsites onderling vergeleken  en “www.energie-contract.nl” (PriceWise) komt op dit moment het voordeligste uit de bus. Een en ander is wel afhankelijk van het verbruik.

Voorts analyseert Wattch de contracten en we wijzen u op de addertjes onder het gras en de kleine lettertjes.

DIRECT NAAR DE PRIJSVERGELIJKER

Medewerkers van Jumbo, C1000 en leden van de Nederlandse Ski Vereniging kunnen via hun eigen omgeving energie contracten vergelijken en eventueel afsluiten, klik op het logo:

nskiv-logo-regel-rechts-fc FlatMetro-animation-jumbo-c1000

Je kunt via deze websites veilig energiecontracten afsluiten. Als je vragen en/of opmerkingen hebt dan kun je ons bellen via 023 5479570 of mailen info@energie-contract.nl