Formulier

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” bg_type=”theme_default” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”” layer_image=”” bg_image_repeat=”no-repeat” bg_image_size=”cover” bg_cstm_size=”” bg_img_attach=”fixed” parallax_sense=”30″ bg_image_posiiton=”” video_opts=”” video_poster=”” video_url=”” u_video_url=”” u_start_time=”” u_stop_time=”” bg_override=”0″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Aanmeldformulier

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Voorwaarden

Door zich aan te melden geeft u aan de aanbieding van de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) te accepteren en over te willen stappen naar NLE onder de gepresenteerde voorwaarden.

Wat u moet weten:

► Het gaat om groene stroom en “gewoon” gas;
► U kunt kiezen voor een vaste termijn van één jaar en een vaste termijn van drie jaar (tarieven wijzigen niet);
► De overeenkomst met NLE zal aan het einde van het contract niet stilzwijgend worden verlengd;
► Deze aanbieding geldt tot eind januari 2013;
► Als u besluit om van één van de aanbiedingen van NLE gebruik te maken regelen wij met de nieuwe energieleverancier de overstap;
► U gaat ermee akkoord dat NLE binnen 8 werkdagen na dagtekening van de bevestigingsbrief contact opneemt met uw huidige leverancier en uw contract opzegt. Of als u nu een vast contract heeft dat binnen zes maanden eindigt het contract op de beëindigingsdatum opzegt.
► Als u nu een vast contract heeft dat nog langer dan zes maanden loopt dan zal NLE een eventuele opzegvergoeding die uw huidige leverancier in rekening kan brengen bij vroegtijdige beëindiging vergoeden tot € 125,- per product (dus voor gas en electra samen € 250,-). Dit geldt uitsluitend als u electra én gas gaat afnemen bij de NLE. Bekijk hier de compensatieregeling van NLE
► Bestaande klanten van de NLE kunnen zich aanmelden als zij nu een variabel contract hebben of als het contract binnen 12 maanden eindigt.U kunt zich in deze gevallen echter uitsluitend aanmelden voor een contract van 3 jaar. Mocht u hieraan niet voldoen dan hebben we een passende oplossing voor u. Neem in dat geval contact op met Wattch.

► Als u kiest voor betaling per acceptgiro dan brengt de NLE u € 2,42 per maand extra in rekening aan administratiekosten.

 

Heeft u nog vragen dan kunt u het antwoord wellicht op de meest gestelde vragen pagina vinden of een mail aan de klantenservice sturen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]