Geen zin of behoefte om je je in energiezaken te verdiepen. Geen probleem dat hebben wij voor je gedaan. Wij ontzorgen, maken het makkelijker en goedkoper voor je….

Als het om energie contracten gaat: Wij zoeken naar de voordeligste aanbiedingen en acties en presenteren deze op www.energie-contract.nl en www.energie-deal.nl. Zakelijke verbruikers plaatsen we in een van onze collectieven…

Wil je zonnepanelen? Wij hebben samen met onze partner SCX Solar een pakket samengesteld met een bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast letten we uiteraard op de kleine lettertjes zoals garantiebepalingen..

Heb je nog geen Ledverlichting? Wist je dat je de investering van leds ipv conventionele verlichting vaak binnen een half jaar terug verdient?

Meerdere huishoudens op één elektrameter. Het kan zijn dat je in aanmerking komt voor teruggave energiebelasting. Laat ons het voor je checken.

Vanaf 2015 is het verplicht om bij verkoop of verhuur van je huis een energielabel te hebben. Wattch is gecertificeerd labelaar en stelt deze labels graag voor je op.

Tenslotte vind je via deze site een aantal “energie bespaar shops”. Simpele en minder simpele oplossingen om te besparen op je gas en/of elektra verbruik.