Geen zin of behoefte om je je in energiezaken te verdiepen. Geen probleem dat hebben wij voor je gedaan. Wattch ontzorgt en adviseert. We maken het makkelijker en goedkoper voor je….

Als het om energie contracten gaat: Wij zoeken naar de voordeligste aanbiedingen en acties en presenteren deze op onze prijsvergelijkingssite:  www.energie-contract.nl. Zakelijke verbruikers plaatsen we in een van onze collectieven. Samen krijgen we de beste voorwaarden en de beste prijs.

Wil je zonnepanelen? Wij hebben samen met onze partner SCX Solar een pakket samengesteld met een bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast letten we uiteraard op de kleine lettertjes zoals garantiebepalingen..

Een standaard huishouden heeft een elektriciteitsaansluiting en een gasaansluiting. Mocht dit bij jullie anders zijn bijvoorbeeld omdat er meerdere huishoudens op een aansluiing elektra zitten dan kom je wellicht in aanmerking voor teruggave energiebelasting. Laat ons het voor je checken.

Vanaf 2015 is het verplicht om bij verkoop of verhuur van je huis een zogenaamd definitief energielabel te hebben. Wattch is gecertificeerd labelaar en stelt deze labels graag voor je op.